Съдържание:

Може ли Google Mini да работи без WiFi?
Може ли Google Mini да работи без WiFi?

Видео: Може ли Google Mini да работи без WiFi?

Видео: Може ли Google Mini да работи без WiFi?
Видео: Проблема с WiFi на iOS 16.1 2024, Март
Anonim

Няма нужда от wifi ! Всичко, което трябва направи е: Включете Ethernet кабела в Ethernet порта в стената и в адаптера. (Важно е да направи това първо, защото високоговорителят вероятно няма да се свърже, ако се стартира, преди да е свързан Ethernet кабелът.)

По същия начин, можете ли да използвате Google home mini с гореща точка?

В Google Home mini не може да бъде настроен привързан да се мобилен телефон гореща точка . аз като цяло съм ангажиран да се на Google екосистема и собствен а GoogleHome и а Google мини и също наскоро смени да се а Google Телефон Pixel 2 с Google Fiservice. Google mini I беше сигурен би се способен да се свържете се да се този рутер обслужва WiFi.

По подобен начин Google Mini Wireless ли е? Google У дома Мини е wifi -свързан интелигентен високоговорител, който изглежда като възглавница за щифтове, покрита с малък плат.

По същия начин, не можете да свържете Google home mini с WiFi?

Общо отстраняване на неизправности

  1. Рестартирайте Google Home. Изключете захранващия кабел от устройството GoogleHome.
  2. Принудително затворете и рестартирайте приложението Google Home. От IOS устройство.
  3. Опитайте ръчно да се свържете с SSID на Google Home от Wi-Fi настройките на телефона или таблета си. Отидете в настройките за Wi-Fi на вашето мобилно устройство.

Мога ли да използвам моя Google Home mini като Bluetooth високоговорител?

Вие може да използва Bluetooth за поточно предаване на аудио от вашия Google Home на друг високоговорител , изпращайте аудио от вашия телефон към вашия Google Home , и дори свържете своя Google Телефон с асистент с a Bluetooth високоговорител да създадете свой собствен импровизиран У дома устройство.

Препоръчано: