За какво се използва Googlesyndication COM?
За какво се използва Googlesyndication COM?

Видео: За какво се използва Googlesyndication COM?

Видео: За какво се използва Googlesyndication COM?
Видео: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Може
Anonim

Какво прави " googlesyndication " означава? Това е платформа на Google (по-точно домейн) използван за съхраняване на рекламно съдържание и други свързани източници за Google AdSense и DoubleClick. И не, той не използва никакви методи за проследяване от страна на клиента.

По същия начин какво е Googlesyndication SafeFrame?

SafeFrame е вградена рамка с активиран API, която осигурява единен, единен механизъм за комуникация между съдържанието на рекламодателя и издателя. SafeFrame технологията позволява прозрачни и богати взаимодействия между съдържанието на страницата и рекламите, като същевременно осигурява контрол на издателя и предотвратява външен достъп до чувствителни данни.

Освен това, Googlesyndication вирус ли е? GoogleSyndication е просто рекламната мрежа на Adsense, която показва реклами от Google на страници, които ги съдържат. Въпреки че може да са досадни, те сами по себе си не са зловреден софтуер и като такива всъщност не е необходимо да бъдат блокирани.

Знайте също, как да спра Googlesyndication?

Изберете всеки " googlesyndication .com" елемент в списъка и след това щракнете върху " Блокиране ." Това ще Спри се Реклами от Google да не се показват при сърфиране в интернет.

Какво представлява Googleads G DoubleClick net?

Препоръки от googleads . ж . кликнете два пъти . нето са кликвания върху рекламите Ви, показвани в дисплейната мрежа на Google. Това са реклами, които се показват на сайтове на издатели в програмата AdSense – за които целевите URL адреси не са използвали UTM маркери за проследяване.

Препоръчано: