Каква картографска услуга използва Amazon?
Каква картографска услуга използва Amazon?

Видео: Каква картографска услуга използва Amazon?

Видео: Каква картографска услуга използва Amazon?
Видео: amazon Kreditkarte - Vorteile & Nachteile 2024, Април
Anonim

С API на Amazon Maps v2, ти мога създавайте бързо и лесно картографиране приложения за Amazon устройства. Вашето приложение мога интегрирайте висококачествено 3D карти с течно мащабиране и панорамиране.

Във връзка с това Amazon използва ли карти?

В Карти на Amazon API предлага паритет на интерфейса с версия 2 на Google Maps API. Повечето класове и извиквания на метод във вашия Google Maps – съвместимото приложение работи по същия начин на Amazon устройства. Въпреки това, там са някои характеристики, които са Не се поддържа.

Второ, безплатен ли е API на Google Maps? Google Maps Платформата предлага а Безплатно $200 месечен кредит за Карти , Маршрути и Места (вижте Кредити на сметката за таксуване). Имайте предвид, че Карти Вграждане API , Карти SDK за Android и Карти SDK за iOS в момента няма ограничения за използване и са Безплатно (използване на API или комплектите за разработване на софтуер (SDK) не се прилага срещу вашия месечен кредит от 200 щ.д.).

какво е карта на Amazon?

В Карти на Amazon API е интерфейс за програмиране, който ви позволява да добавяте картографиране възможности за вашето приложение на повечето таблети Fire. Изтеглете Amazon SDK за приложения и игри.

Къде се намира Amazon?

Сиатъл

Препоръчано: