Какво е Adobe Flash сега?
Какво е Adobe Flash сега?

Видео: Какво е Adobe Flash сега?

Видео: Какво е Adobe Flash сега?
Видео: Калина красная (4К, драма, реж. Василий Шукшин, 1973 г.) 2024, Април
Anonim

Flash Професионалист е сега Adobe Анимирайте

Започвайки с изданието от февруари 2016 г. Flash Professional е преименуван Adobe Анимирайте.

Като се има предвид това, какво ще замени Adobe Flash?

HTML5 мога обикновено се използва като алтернатива да се Adobe Flash . И двете включват функции за възпроизвеждане на аудио и видео в уеб страници, It мога също да се използва за игра на някои основни HTML5 браузърни игри и интегрирана векторна графика е възможна и с двете.

Освен това за какво се използва Adobe Flash Player и имам ли нужда от него? Adobe Flash Player (с етикет Shockwave Flash в Internet Explorer и Firefox) е компютърен софтуер за използване на съдържание, създадено на Adobe Flash платформа, включително гледане на мултимедийно съдържание, изпълнение на богати интернет приложения и поточно аудио и видео.

Съответно, какво ще замени Flash Player през 2020 г.?

На 31 декември м.г. 2020 , Adobe Системи ще официално спрете да актуализирате и разпространявате Adobe Flash . Пренебрегване на конвертиране Flash към HTML5 ще имат последици за редица индустрии.

Прекратява ли се Adobe Flash?

Хората са объркани, защото Adobe обявиха, че са прекратяване техен Flash Играч до 2020 г., което е вярно. Flash Играчът и Flash софтуерът за анимация са СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ ПРОДУКТИ. Ето защо Adobe промени името на софтуера на Animate CC.

Препоръчано: