Как да покажа моя Raspberry Pi на моя лаптоп HDMI?
Как да покажа моя Raspberry Pi на моя лаптоп HDMI?

Видео: Как да покажа моя Raspberry Pi на моя лаптоп HDMI?

Видео: Как да покажа моя Raspberry Pi на моя лаптоп HDMI?
Видео: Raspberry Pi - Что можно сделать? Готовые проекты. Есть ли смысл? Как научиться? 2024, Може
Anonim

След това за захранване пи свържете се Вашият микро USB кабел към него. Също така свържете вашето малиново пи да се Лаптопът чрез Ethernet кабел. И се свържете на клавиатура и мишка към него. Сега, свържете се HDMI дисплея ( HDMI се изисква само за бягане пи за на първи път).

По същия начин, мога ли да свържа моя Raspberry Pi към моя лаптоп чрез HDMI?

Не, това е ан изход, не ан вход, лаптопите го правят не съдържат логика за използване на техните екрани като HDMI екран. Ако Вашият "VGA" мониторът също има а DVI-D ви въвежда мога използвайте това, за да свържете монитор, използвайки a просто HDMI =>DVI-D кабел.

Освен по-горе, как да свържа моя Raspberry Pi към HDMI? Поставете своя HDMI кабел в Raspberry Pi дъска или Пи Нулев преобразувател и след това поставете другия край във вашия монитор. Ако имате DVI дисплей, а не a HDMI дисплей, трябва да използвате адаптер в края на екрана кабел.

Освен това, как да покажа моя Raspberry Pi на моя лаптоп?

За да свържете а Raspberry Pi до а дисплей на лаптоп , можете просто да използвате Ethernet кабел. В RaspberryPi настолен GUI (графичен потребителски интерфейс) може да се разглежда чрез дисплей на лаптоп използвайки 100Mbps ethernet връзка между двете.

Мога ли да използвам лаптоп като монитор?

Как да Използвайте лаптоп като монитор (за ExtendingDisplays, като основен дисплеи и за игри) HDMI портът (или VGA, или DVI, или DisplayPort), който идва на вашия лаптоп ще работи само за извеждане на неговия дисплей и то ще не работи като видео вход за друго устройство.

Препоръчано: