Работят ли фитингите за ухапване от акула върху мека мед?
Работят ли фитингите за ухапване от акула върху мека мед?

Видео: Работят ли фитингите за ухапване от акула върху мека мед?

Видео: Работят ли фитингите за ухапване от акула върху мека мед?
Видео: "Колкото по-малко, толкова по-сладко" Типично Shorts 2024, Април
Anonim

Може SharkBite фитинги да се използва с мека мед или навита медни ? Не, Фитингите SharkBite могат да се използва само с твърдо теглене медни видове K, L и M.

По същия начин хората питат, можете ли да използвате ProPress върху мека мед?

ProPress ® и ProPress XL ( медни ) са безопасни, надеждни и икономични медни тръбни инсталационни системи, които използване съвременна технология за студено пресоване. Viega® ProPress фитингите са за използване с тип K, L и M твърди медни тръби от ½" до 4" и мека мед тръби с диаметър от ½" до 1¼".

Някой може също да попита, надеждни ли са фитингите на SharkBite? Ако трябва да поправите или замените медни водопроводи в дома си, а SharkBite монтажът е отличен избор. Ухапвания от акули са одобрени за използване под земята и зад стени, но инсталирането им там може да бъде рисковано. А SharkBite фитингът съдържа гумен О-пръстен, който не е най-подходящ за постоянни връзки.

Освен това издържат ли фитингите на SharkBite?

Фитингите на SharkBite са последни дълго време. Всъщност, SharkBite гарантира фитинги за 25 години, когато се използва с SharkBite тръби.

Защо PEX е забранен в Калифорния?

PEX е забранен От Калифорния '01 код. Uponor Wirsbo каза така PEX тръба беше въведена в Калифорния през 1990 г. и че продуктът помага за решаване на проблеми в райони с агресивни почвени условия, които медната тръба не може да реши.

Препоръчано: