Какво можете да направите с angular?
Какво можете да направите с angular?

Видео: Какво можете да направите с angular?

Видео: Какво можете да направите с angular?
Видео: Рефакторинг: switch vs if-else vs enum vs HashMap [Шаблон "Команда"] 2024, Може
Anonim

AngularJS е структурна рамка за динамични уеб приложения. То позволява Вие използвайте HTML като ваш език на шаблона Вие разширете синтаксиса на HTML, за да изразите компонентите на приложението си ясно и кратко. AngularJS обвързването на данни и инжектирането на зависимост елиминират голяма част от кода ти Би иначе трябва да пиша.

Хората също питат какво можем да правим с angular?

AngularJs е javascript рамка, която е използва се за разработване на приложения с една страница. В зависимост от версията на AngularJs , можеш изградете уеб приложение за настолни компютри, както и за мобилни устройства. AngularJs 2/4 са доста удобни за мобилни устройства, така че можеш използвайте ги за създаване на уеб приложения за настолни компютри и мобилни устройства.

Човек може също да попита, труден ли е за научаване angular? Защо Ъглова JS Така че Трудно . Може да кажете „Не, на изучаване на крива на AngularJS е много стръмен и е трудно се учи “. Изображение от bennadel.com. Въз основа на моя опит е така трудно защото все още смятаме, че HTML не е достатъчно изразителен за бизнес изискванията и всички динамични функционалности.

По подобен начин някой може да попита за какво е полезен angular?

AngularJS е отворен код Front-end JavaScriptframework. Неговата цел е да разшири базираните на браузър приложения с възможностите на модел–изглед–контролер (MVC) и да намали количеството JavaScript, необходимо, за да направи уеб приложенията функционални. Този тип приложения са известни още като Single-PageApplications.

Трябва ли да използвам angular?

Ъглова Въведение: Ъглови Сложности Препоръчително е да се кодира Ъглова приложения inTypeScript, така че вие трябва да разбирай го. TypeScript е супернабор от JavaScript, така че ще трябва да се чувствате комфортно и с него. Добра идея е да разберете Ъглова CLI, за да ускори още повече процеса на разработка.

Препоръчано: