Съдържание:

Можете ли да изтеглите Skyrim на Mac?
Можете ли да изтеглите Skyrim на Mac?

Видео: Можете ли да изтеглите Skyrim на Mac?

Видео: Можете ли да изтеглите Skyrim на Mac?
Видео: Windows и MacOS Одновременно ! MacBook Pro Apple 2024, Април
Anonim

Да, това е игра само за Windows, но твърде много от нас Mac потребителите искат да играят Skyrim и просто не е налично за Mac OS X все още, така че Bootcamp е. Ако можеш не пускайте това на вашия Mac , винаги има и Xbox360 и PS3.

Също така трябва да знаете дали моят Mac може да го играе?

Въпреки това, Macs не са точно предназначени за игри. Няма начин да успеете играй нови игри с пълна разделителна способност с всички настройки на детайлите, дори и без разглобен iMac - но те са технически способни играя много игри. Дори MacBook Air мога да играя Minecraft.

По същия начин какво е Bootcamp на Mac? Boot Camp Assistant е многофункционална програма за зареждане, включена в macOS на Apple Inc. (по-рано OS X), която подпомага потребителите при инсталиране на операционна система Microsoft Windows на базирани на Intel компютри Macintosh. Предишни версии на BootCamp поддържа Windows XP и WindowsVista.

Също така попита кой е най-добрият емулатор на Windows за Mac?

Както и да е, нека започваме

  • Parallels Desktop. Ако търсите един от най-добрите семулатори на Windows за Mac, тогава можете да разгледате приложението Parallels Desktop.
  • VMware Fusion. VMWare и Parallels са конкуренти, но предлагат сходна функционалност.
  • VirtualBox. Тук идват безплатните неща!
  • WineBottler.
  • Boot Camp.

Защо Macs са лоши за игри?

Не, Macs са не е добре за игри защото се фокусират върху високата процесорна мощност и компактността. Техните хардуерни конфигурации не са предназначени за игри и те едва ли са рентабилни като цяло, особено когато се сравняват с истински игри НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР.

Препоръчано: