Какво е IBM Azure?
Какво е IBM Azure?

Видео: Какво е IBM Azure?

Видео: Какво е IBM Azure?
Видео: A beginner's guide to quantum computing | Shohini Ghose 2024, Може
Anonim

IBM софтуер, включително WebSphere и MQ, вече е Microsoft лазурен Сертифицирани и налични в Microsoft лазурен класически портал. С лиценз за IBM софтуер, можете да се възползвате от мащабирането на инфраструктурата при поискване, предоставено от лазурен за бързо стартиране на виртуална машина.

Също така, какво е Microsoft Azure?

Microsoft Azure . Microsoft Azure (бивш Windows лазурен /ˈæ??r/) е услуга за изчисления в облак, създадена от Microsoft за изграждане, тестване, внедряване и управление на приложения и услуги чрез Microsoft -управлявани центрове за данни.

Второ, какви са различните услуги на Azure? Имайки това предвид, нека се потопим в нашата дискусия за 10-те най-популярни услуги на Azure.

  1. Azure DevOps. Услугите на Azure DevOps са първото влизане сред най-добрите услуги на Azure, присъстващи на пазара.
  2. Виртуални машини.
  3. Azure Cosmos DB.
  4. Azure Active Directory.
  5. Управление на API.
  6. Мрежа за доставка на съдържание в Azure.
  7. Azure Backup.
  8. Логически приложения.

Тогава как се нарича облак на IBM?

IBM SmartCloud (или IBM Cloud ) В IBM Марката SmartCloud включва инфраструктура като услуга, софтуер като услуга и платформа като услуга, предлагана чрез публични, частни и хибридни облак модели за доставка.

Azure поддържа ли AIX?

Skytap за доставка на самообслужване с множество наематели лазурен обслужване поддържащи всички операционни системи на IBM Power, включително AIX , IBM i и Linux. Сиатъл, Вашингтон. Услугата ще предостави поддържа за хетерогенни стекове от приложения, включително нативни поддържа за POWER работни натоварвания, работещи на AIX , IBM i и Linux.

Препоръчано: