Как да регистрирам продукт на Cisco?
Как да регистрирам продукт на Cisco?

Видео: Как да регистрирам продукт на Cisco?

Видео: Как да регистрирам продукт на Cisco?
Видео: Пишем расширение для Chrome, Часть 1 (Программирование вживую) 2024, Може
Anonim

Във вашия уеб браузър отидете на Продукт на Cisco Разрешително Регистрация уебсайт: www. cisco .com/go/license. Въведете своя Продукт Ключ за оторизация (PAK). Щракнете върху „Изпълнете единичен PAK“, за да продължите.

Просто така, какво е лиценз на Cisco?

Умен Лицензиране е система, която се състои от a Разрешително мениджър на а Cisco IOS XE устройство, което управлява лицензи за различни софтуерни и хардуерни функции. В Разрешително мениджър анализира и удостоверява a Разрешително преди да го приеме.

Освен по-горе, как да се свържа с Cisco TAC? Ако се намирате в Северна Америка, можете повикване 1-800-553-2447 за помощ при достигане TAC на Cisco поддържаща организация.

По същия начин какво е акаунт в Cisco CCO?

Cisco Connection Online е интерактивен уебсайт за поддръжка на клиенти. За да получите достъп до CCO уебсайт, Cisco изисква от вас да завършите процес на регистрация и да получите a Cisco CCO номер.

Какво е CCO ID?

А " CCO ID " е съкращение от "Cisco Connection OnlineIDentification." CCO " езикът все още се появява в много части на сайта, а " CCO ID " остава името на идентификатора за вход, използван за достъп до всички онлайн услуги на Cisco. Можете да се регистрирате за CCO ID на Cisco.com GuestRegistration.

Препоръчано: