Мога ли да стартирам Malwarebytes и McAfee едновременно?
Мога ли да стартирам Malwarebytes и McAfee едновременно?

Видео: Мога ли да стартирам Malwarebytes и McAfee едновременно?

Видео: Мога ли да стартирам Malwarebytes и McAfee едновременно?
Видео: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Може
Anonim

да Макафи осигурява силна защита, но притежаваща malwarebytes би било хубаво да се използва, ако смятате, че нещо може да се е промъкнало mcafee или продукта, който сте инсталирали. Само то бяга докато сканирате.

Освен това, може ли Malwarebytes да работи с McAfee?

Malwarebytes е кодиран по различен начин и е предназначен за бягай заедно с други антивирусни програми, без да се намесва. Но, за да го направя работа както и евентуално мога и да подобрите производителността, трябва да настроите изключения и в двете Malwarebytes Anti-Malware Premium и вашата стандартна антивирусна програма.

Някой може също да попита коя антивирусна програма работи най-добре с Malwarebytes? Експертите по сигурността и от двете Malwarebytes и Bitdefender просто кажете, че след като го стартирате и стартирате, можете просто да ги направите в белия списък един на друг.

Моя компютър:

  • Windows 10 Pro.
  • Malwarebytes Premium 3.1.2.1733.
  • Spybot Search & Destroy Безплатно 2.4.40.0.
  • Google Chrome + uBlock Origin 1.12.4.

Във връзка с това мога ли да стартирам Avast и Malwarebytes едновременно?

Антивирусен софтуер ( Avast и др.) и Malwarebytes обикновено заедно и нямат никакъв проблем, НО е възможно да има взаимодействие между AV/AM софтуер. Не съм сигурен, че Kaspersky би пуснал друго приложение за злонамерен софтуер с real време защита, бягай при същото време . Зависи каква антивирусна е.

Имам ли нужда от антивирусна програма, ако имам Malwarebytes?

Не се препоръчва да бягате Malwarebytes като единствен защита от вирус на вашия компютър. Докато Malwarebytes прави имат някои уникални характеристики, които в момента антивирусна липсват пакети (т.е. злонамерено блокиране на уеб сайтове), не имат всички защитни характеристики на aregular антивирус пакет.

Препоръчано: