Какво има в Microsoft Home и Student?
Какво има в Microsoft Home и Student?

Видео: Какво има в Microsoft Home и Student?

Видео: Какво има в Microsoft Home и Student?
Видео: Office 365: всё и сразу, для всех и каждого! | Что такое Microsoft 365? 2024, Може
Anonim

Приложения. И двете Microsoft офис Дом и Студент и Office У дома и Business включват производство на Word за документи, Excel за електронни таблици, PowerPoint за презентации и приложението за водене на бележки OneNote.

По подобен начин някой може да попита какво е включено в Microsoft Office Home and Student 2019?

За студенти и семейства, които искат класика Office 2019 версии на Word, Excel, PowerPoint и OneNote за Windows 10, инсталирани на един компютър или Mac за използване в У дома или училище, включително 60 дни от Microsoft поддръжка без допълнителни разходи. НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР: Microsoft сметка. Достъп до интернет.

По същия начин колко струват Microsoft Home и Student? Изтегляне на Microsoft Office за дома и студенти 2019 1 човек Съвместим на Windows 10 и Apple macOS

Каталожна цена: $149.99
Цена: $122.92
Спестявате: $27.07 (18%)

Тук какво идва с Office Home and Student?

Офис за дома и за студенти 2019 г. е за студенти и семейства, които искат класика офис приложения, включително Word, Excel и PowerPoint за Windows 10. Еднократна покупка, инсталирана на 1 компютър или Mac за използване в У дома или училище.

Какво включва Microsoft home?

То включва : Настолни приложения на пълен Office (Word, PowerPoint, Excel, OneNote и Outlook, плюс Publisher и Access за компютри с Windows). 1 TB допълнително облачно хранилище на OneDrive, за да можете да запазвате документи, снимки и видеоклипове онлайн и да осъществявате достъп до тях от почти навсякъде.

Препоръчано: