Каква е разликата между VMware Essentials и Essentials Plus?
Каква е разликата между VMware Essentials и Essentials Plus?

Видео: Каква е разликата между VMware Essentials и Essentials Plus?

Видео: Каква е разликата между VMware Essentials и Essentials Plus?
Видео: ДЛЯ НОВИЧКОВ: PS PLUS: ESSENTIAL, EXTRA, DELUXE, PREMIUM. ПРЕЖДЕ ЧЕМ КУПИТЬ: ЦЕНА, ПРЕИМУЩЕСТВА. 2024, Април
Anonim

vSphere Essentials осигурява консолидация на сървъра, за да ви помогне да извлечете максимума от вашия хардуер. Essentials Plus добавя функции като vSphere Възстановяване на данни за архивиране без агент на вашите данни и виртуални машини.

По същия начин хората питат какво включва VMware basics plus?

Функции като vMotion, висока достъпност (HA) или vSphere Репликация (VR). VMware vSphere Essentials Plus Комплектът предоставя универсално решение за малкия бизнес за виртуализация на своите физически сървъри и намаляване на разходите за хардуер, като същевременно гарантира превъзходна висока наличност на приложения и защита на данните.

Второ, включва ли VMware basics plus Drs? Наблюдавал съм vpshere vcenter сървър, който идва с ' Essentials плюс ' пакетът е основен лиценз прави не ти дава FT/ DRS освен ако не надстроите Vsphere лиценз за Enterprise. Това е като да си купиш кола и да си мислиш, че ще има всички функции! Базов модел.

Освен това, какво включва vSphere Essentials?

vSphere Хипервизор (ESXi) vCenter Сървър Основни неща.

VMware vSphere Essentials Подробности за комплекта.

Преглед на продукта Комплект от основни неща Комплект Essentials Plus
Характеристика vSphere Hypervisor vSphere Hypervisor, vMotion, Cross Switch vMotion, висока наличност, защита на данните, vShield крайна точка, vSphere репликация

Какво е vCenter Server Essentials?

vCenter Server Essentials vSphere Essentials и Основни неща Плюс това са комплекти, проектирани с мисъл за SMB пространството и започват с виртуализацията. Тези комплекти също включват vCenter сървър за разлика от при покупка vSphere Standard, Enterprise и т.н. където vCenter сървър лицензът се закупува отделно.

Препоръчано: