Apple молив работи ли с Word?
Apple молив работи ли с Word?

Видео: Apple молив работи ли с Word?

Видео: Apple молив работи ли с Word?
Видео: MacBook Pro M1 после WINDOWS 2024, Може
Anonim

Microsoft добавя 3D Touch и Apple Pencil подкрепа за Word , Excel и PowerPoint. на Microsoft Работете Приложенията, Excel и PowerPoint са получили следните актуализации: Анотиране с мастило: С инструментите в новия раздел Draw, използвайте писалката, пръста или Apple Pencil за писане, рисуване и подчертаване. (само за iPad)

По същия начин хората питат с кои устройства работи моливът на Apple?

  • iPad Air (3-то поколение)
  • iPad mini (5-то поколение)
  • iPad Pro 12,9-инчов (1-во или 2-ро поколение)
  • iPad Pro 10,5 инча.
  • iPad Pro 9,7 инча.
  • iPad (6-то поколение)

По подобен начин работи ли моливът на Apple със страници? За първи път потребителите ще могат да рисуват, да скицират с тях Apple Pencil директно в Страници , Numbers и Keynote приложения. Apple Pencil може също така да се използва лесно и прецизно, добавяйки цвят, текстура и други към всеки чертеж. Apple Pencil може сега се използва за рисуване, скициране или писане Страници , цифри и ключови бележки.

Съответно, работи ли моливът на Apple с мастило на Windows?

Там е хардуер и в двете iPad Pro модели и Apple Pencil които общуват помежду си. Windows устройствата нямат способността да комуникират с Apple Pencil и следователно мога няма да ви даде същия ефект. В Apple Pencil изисква хардуер Windows устройствата нямат.

Как да използвам Apple молив с документи?

Можете да рисувате в Pages, за да добавите илюстрации и диаграми към вашия документи . За рисуване с ApplePencil , докоснете своя молив на страницата. Да се използване пръста си или ако сте включили Избор и Превъртете, докоснете бутона Вмъкване, докоснете бутона Медия, след което докоснете Чертеж.

Препоръчано: