Кой купува BlackBerry?
Кой купува BlackBerry?

Видео: Кой купува BlackBerry?

Видео: Кой купува BlackBerry?
Видео: СМАРТФОНЫ BLACKBERRY - КТО ИХ ПОКУПАЛ? 2024, Може
Anonim

На 14 януари 2015 г., в последния час на търговията на американските пазари, Reuters публикува, че Samsung преговаря с BlackBerry да се Купува последният за между $13,35 и $15,49 на акция. Статията предизвика акции на BlackBerry да се съберат 30%. По-късно същата вечер, BlackBerry публикува прессъобщение, в което отрече публикациите в медиите.

Съответно, мога ли да продам старото си BlackBerry?

Продавам Вашият BlackBerry за пари в брой с Decluttr! Това е най-лесният начин да продавам BlackBerry телефони: просто вземете моментална цена, опаковайте телефона си във всяка кутия и го изпращайте БЕЗПЛАТНО. След това ще платим с чек, PayPal или директен депозит в деня, след като го получим! В средата на 2000 г. BlackBerry беше най-горещият мобилен телефон наоколо.

Второ, кой закупи BlackBerry? Fairfax Financial Holdings

По този начин колко струва използвано BlackBerry?

8330-те не са струва много вече. обикновено струват около $50 или по-малко използван форма. можете да вземете повече за 8530, тъй като те са по-нов модел. не бих платил повече от малко над $125 за един използван все пак.

BlackBerry не работи?

Ню Йорк (CNN Бизнес ) BlackBerry вече не е компания за смартфони. Откакто Чен пое управлението BlackBerry в края на 2013 г. той обнови компанията, за да се съсредоточи повече върху софтуера. Компанията спря да произвежда собствени маркови телефони през 2016 г. и сега разчита на партньори за това.

Препоръчано: