Как да получа Microsoft Office на таблета си?
Как да получа Microsoft Office на таблета си?

Видео: Как да получа Microsoft Office на таблета си?

Видео: Как да получа Microsoft Office на таблета си?
Видео: Get Microsoft Office for free 2024, Може
Anonim

Отвори на Google Play Store и докоснете на поле за търсене в на Горна част. Напишете в MicrosoftOffice ” и докоснете Търсене. От на списък, инсталирайте на приложения, които искате да използвате ( Microsoft Word за таблет , Microsoft Excel за таблетка , Microsoft PowerPoint за таблетка , Microsoft OneNote и/или Microsoft Outlook).

Просто така, можете ли да изтеглите Microsoft Office на таблет?

Можете да изтеглите Office на Microsoft за Android таблетка приложения днес. Докато Вие има Microsoft сметка и а таблетка с дисплей с размери между 7 и 10,1 инча, можете да изтеглите и използвайте безплатните (основни) версии на Word, Excel и PowerPoint според вашето сърце.

Също така, мога ли да използвам Office 365 на таблет с Android? Сега Android таблет потребители мога просто изтеглете визуализациите на Word, Excel и PowerPoint от GooglePlay. Както се очаква, приложенията са безплатни версии, което означава вие мога създаване на документи и извършване на основно редактиране. Но това ще ти трябва Office 365 абонамент за направи Повече ▼.

Освен това, безплатен ли е Microsoft Office за Android?

Офисът на Microsoft пакет за iPad, iPhone и Android е сега Безплатно . В изненадващ ход софтуерният гигант разтърсва мобилния си телефон офис стратегия за поддържане на потребителите привързани към документи на Word, Excel и PowerPoint.

Таблетите имат ли Word и Excel?

Word , Excel и PowerPoint за Android таблетки са отлични приложения, но не много хора ще ги използват. Вашият таблетка трябва да е с правилния размер, имат правилния хардуер и стартирайте правилния софтуер. Простият факт е, че не много хора всъщност притежават съвместимо устройство.

Препоръчано: