Съдържание:

Можете ли да играете mmorpg на Chromebook?
Можете ли да играете mmorpg на Chromebook?
Anonim

Arcane Legends е създаден да работи в браузъра, тъй като е базиран на браузър MMORPG . Най-хубавото е, че все още не се изисква много, за да работи играе и изглежда невероятно. Можеш да играеш на всяко устройство, което работи с Chrome, вашето Chromebook , или дори на вашия телефон с Android в движение.

Впоследствие някой може също да попита какви игри мога да играя на Chromebook?

14 най-добри игри за игра на вашия Chromebook през 2019 г

  1. Одисея на Алто. Продължението на Alto's Adventure е една от най-хипнотизиращите и артистично изпълнени игри за Android.
  2. PUBG Mobile.
  3. Baldur's Gate 2: Подобрено издание.
  4. Заплитане.
  5. Agar.io.
  6. Fallout Shelter.
  7. FTL: По-бързо от светлината.
  8. Dominus.

По същия начин можете ли да играете Age of Empires на Chromebook? Microsoft казва можеш 'T играй Call of Dutyor Епохата на империите на Chromebook , и това е достатъчно. На този етап е ясно, че Google и неговите хардуерни партньори са в Chromebook игра за дългосрочен план.

По този начин можете ли да играете RuneScape на Chromebook?

Chromebook може бягай RuneScape . всичко Вие трябва да направи е инсталиране на Linux чрез Crouton. За да заобиколим средата без Java на Chrome OS, ще трябва да инсталираме Linux. Да се играйте RuneScape , Вие Ще трябва да можете да стартирате java.

Fortnite работи ли на Chromebook?

Вашият Chromebook може 'T стартирайте Fortnite само по себе си – просто не е възможно. Не само прави Вашият Chromebook липсват конски сили за стартирайте Fortnite само по себе си, но Fortnite не е съвместим с ChromeOS. Това означава, че въпреки че ти мога изтеглете играта, вие мога всъщност не бягай го на вашето устройство.

Препоръчано: