Съдържание:

Работи ли Asus ZenWatch 2 с iPhone?
Работи ли Asus ZenWatch 2 с iPhone?

Видео: Работи ли Asus ZenWatch 2 с iPhone?

Видео: Работи ли Asus ZenWatch 2 с iPhone?
Видео: Крутой ремейк или пустышка? Asus ZenWatch 2 обзор, сравнение iOS и Android 2024, Може
Anonim

Просто така се случва, че Asus ZenWatch 2 е съвместим както с телефони с Android, така и с iOS подобни устройства. Като LG Watch Urbane, Huawei Watch и новия Moto 360, ZenWatch 2 може ви изпраща известия от вашия iPhone , ако е актуализиран до iOS 9 и е поне един iPhone 5 или по-нови.

По подобен начин някой може да попита как да свържа моя Asus ZenWatch 2 към моя iPhone?

1) На вашия iPhone , отворете [Настройки] >[Bluetooth]. 2 ) Докоснете иконата Информация вдясно от вашия ZenWatch на име. 1) На вашия ZenWatch , отворете [Настройки]-> [Прекратяване на сдвояването с телефона]. 2 ) За да сдвоите часовника си отново, активирайте приложението Android Wear на вашия iPhone.

Също така, можете ли да свържете смарт часовник към iPhone? Сдвояване на вашите iPhone с Android умен часовник е достатъчно проста. Докоснете това и процеса на сдвояване ще започнете. И двете ваши iPhone и часовника ще показване на код за сдвояване; уверете се, че съвпадат и след това докоснете двойка. И накрая, на вашия iPhone , Вие Ще бъдете подканени да включите шепа настройки и това е всичко.

Също така, какви часовници са съвместими с iPhone?

След като сме премахнали тази необходимост, нека да разгледаме множество смарт часовници, които работят безпроблемно с iPhone и iOS 11

  1. Часовникът Apple Series 3.
  2. Samsung Gear Sport.
  3. Garmin Fenix 5.
  4. ASUS ZenWatch 2.
  5. Изследователят на Fossil Q.
  6. Motorola Moto 360.
  7. MyKronoz ZeRound2.
  8. LG Watch Sport.

ZenWatch 3 работи ли с iPhone?

За да използвате ZenWatch 3 в най-голяма степен, трябва да инсталирате четири отделни приложения на мобилното си устройство. Само едно, приложението Android Wear (необходимо за сдвояване на часовника), е достъпно както в Apple App Store, така и в Google Play; другите са само за Android.

Препоръчано: