Мога ли да използвам Google Chrome и Internet Explorer?
Мога ли да използвам Google Chrome и Internet Explorer?

Видео: Мога ли да използвам Google Chrome и Internet Explorer?

Видео: Мога ли да използвам Google Chrome и Internet Explorer?
Видео: Set Google Chrome as Your Default Browser on Android 2024, Може
Anonim

Ако сте а Google Chrome потребител, вие мога все още използвайте Internet Explorer отвътре Chrome стартирайте и изследвайте такива уебсайтове. Веднъж IE Разширението за раздели е инсталирано, вие мога започнете да използвате Internet Explorer (с обект за управление на браузъра), без да се налага да щракнете върху отваряне Internet Explorer.

По този начин какво представляват Chrome и Internet Explorer?

Microsoft Internet Explorer в момента е наличен само за компютър с Windows; поддръжката им за Apple (macosx) и други настолни компютри е преустановена. Google Chrome е на Google отговор на сърфирането в мрежата въз основа на двигателя за гледане на WebKit с отворен код.

Освен по-горе, Chrome и Google едно и също нещо ли са? Google Chrome е уеб браузър (като Firefox, Opera, Internet Explorer <- не използвайте този - и MicrosoftEdge). Google е собственост на Alphabet и притежава и двете Google Търсене и Google Chrome заедно с Google карти, Google Drive, Google+, Android, gmail и много други продукти.

Впоследствие въпросът е как да направя Google Chrome съвместим с Internet Explorer?

Chrome IE Отваряне на раздел Chrome в Windows и щракнете тук, за да отидете на Chrome Уеб магазин IE Уеб страница с раздел. Потребители за първи път: Щракнете върху IE Икона на раздел в Chrome лента с инструменти и, ако бъдете подканени, изтеглете/запазете IE Tab Helper (който се публикува от Blackfish Software за поддръжка IE Табулации съвместимост с по-нови версии на Chrome ).

По-сигурен ли е Chrome от Internet Explorer?

Това откриха изследователите Chrome и Internet Explorer и двете прилагаха видовете сигурност ограничения, които биха се считали за пясъчник. NSS постоянно открива това Internet Explorer е по-добър при откриване на злонамерен софтуер отколкото Firefox, Safari, Chrome , и Opera.

Препоръчано: