Какво приложение Authenticator използва dashlane?
Какво приложение Authenticator използва dashlane?

Видео: Какво приложение Authenticator използва dashlane?

Видео: Какво приложение Authenticator използва dashlane?
Видео: Securing Android from any unauthorized individual or criminal 2024, Може
Anonim

Вместо това ще можете да получите 6-цифрен код за сигурност от Google Приложение за удостоверяване . Този код се генерира автоматично от това приложение и се променя на всеки 30 секунди. За да получите този код, трябва използване двуфакторна автентификация ап като Google Удостоверител на iOS (iPhone, iPad, iPod) или Android.

Оттук нататък, има ли dashlane автентикатор?

Можеш да използваш Dashlane на вашето мобилно устройство като удостоверител приложение за лесно влизане в акаунти, които използвате, в две стъпки удостоверяване влизам. Можете да съхранявате, генерирате и показвате уникални шестцифрени кодове за сигурност направо вътре Dashlane за да завършите процеса на влизане в най-важните си акаунти.

По същия начин кое е най-доброто приложение за удостоверяване?

  • Google Authenticator: Най-добър като цяло.
  • LastPass Authenticator: Подгласник.
  • Microsoft Authenticator.
  • Authy: Най-доброто решение за няколко устройства.
  • Yubico Authenticator.
  • Ключ за сигурност Titan.

Също така да знаете как да добавя dashlane към Google Authenticator?

За да влезете в Dashlane На Android , отворен Dashlane и първо въведете своя Dashlane имейл адрес. След това въведете главната си парола и докоснете Вход. Сега превключете от Dashlane към твоя двуфактор удостоверяване приложение, за да получите валиден 6-цифрен код за сигурност. Докоснете кода във вашия двуфактор удостоверяване приложение, за да го копирате.

Мога ли да използвам dashlane на няколко устройства?

Влезте в своя Dashlane акаунт в уеб приложението и проверете дали данните ви се показват там. Влезте в своя Dashlane акаунт във вашия различни устройства и добавете а различен "фиктивна" парола/сигурна бележка за всеки от тях. Задействайте синхронизиране на вашия устройства : На Android , отидете в настройките на приложението, превъртете надолу и докоснете Синхронизиране сега.

Препоръчано: