Съдържание:

Как да се интегрирам с trello?
Как да се интегрирам с trello?

Видео: Как да се интегрирам с trello?

Видео: Как да се интегрирам с trello?
Видео: Приложения и платформи за организация и управление на екипи – ClickUp, Monday, Trello, Slack 2024, Може
Anonim

I. Настройте интеграцията на Trello

  1. В таблото на продуктите в долния ляв ъгъл щракнете върху профил > Интеграции.
  2. Щракнете върху Добавяне на ново Интеграция на Trello .
  3. Щракнете върху Настройка интеграция .
  4. Разрешете достъп до Trello и затворете изскачащия прозорец.
  5. Изберете целта Trello табло и списък къде искате да създадете ново trello карти от производствена платка.
  6. Щракнете върху Активиране.

Освен това, как интегрирате trello с екипите на Microsoft?

Trello може да се добави по два начина: Чрез Trello Раздел. Чрез добавяне на а Trello раздел във вашия Microsoft Teams канал, към който можете да превключите Trello функционалност, когато е необходимо. Интеграция е практически безпроблемно, но екип членовете ще трябва да влязат Trello през Microsoft Teams платформа за достъп на Trello Характеристика.

Впоследствие въпросът е дали trello се интегрира с екипи? Популярно приложение за управление на проекти, Trello е обявил интеграция с Microsoft Екипи позволяващ Екипи потребителите за лесен достъп до техните Trello табла от Microsoft Екипи приложение или в мрежата. Всичко, което трябва направи е да добавите нов интеграция – Trello , в такъв случай.

Освен това, можете ли да интегрирате trello с Outlook?

Използвайки Trello с Microsoft Outlook . Ако ти използвайте Microsoft Outlook за Windows, можете да интегрирате някой от вашите Trello табла' календари с Outlook , така можеш преглеждайте заедно календарите си и картите си с крайни дати един място. Активирайте включване на календара ако ти вече не съм.

Дали Microsoft planer е като Trello?

Microsoft Planner е на Microsoft отговор на софтуера за управление на проекти, просто като Trello и са доста подобен , по отношение на външен вид и усещане, настройване и създаване на дъски и задачи. Всеки елемент от задачата има място за описание, контролен списък, етикети и коментари, много подобен да се Trello.

Препоръчано: