Мога ли да използвам Norton с Windows 10?
Мога ли да използвам Norton с Windows 10?

Видео: Мога ли да използвам Norton с Windows 10?

Видео: Мога ли да използвам Norton с Windows 10?
Видео: The Irony of Fate, or Enjoy Your Bath 1 episode (comedy, directed by Eldar Ryazanov, 1976) 2024, Може
Anonim

Нортън ще работя върху Windows 10 стига да имате инсталирана най-новата версия. За да сте сигурни, че имате най-новата Нортън инсталирана версия, посетете Нортън Център за актуализиране. Ако сте получили Нортън от вашия доставчик на услуги, вижте как да инсталирате Нортън от вашия доставчик на услуги.

Оттук нататък работи ли сигурността на Norton с Windows 10?

След като направите това, проверката за съвместимост на приложенията на Microsoft може да покаже, че вашият Нортън продуктът е несъвместим с Windows 10 . Не се притеснявайте - все още сте защитени с най-добрите в класа сигурност за вашия компютър. Нортън се ангажира да гарантира, че клиентите остават напълно защитени при предстоящите Windows 10 операционна система.

Впоследствие въпросът е как да инсталирам Norton на Windows 10? Инсталирайте Norton на Windows 10 в режим S

  1. Влезте в Norton.
  2. На страницата My Norton щракнете върху Изтегляне.
  3. В прозореца, който се показва, щракнете върху Вземете го от Microsoft. Вие сте пренасочени към страницата на Microsoft Store за NortonSecurity.
  4. В страницата на Microsoft Store за Norton Security щракнете върху Get.
  5. Следвайте инструкциите на екрана.

Мога ли да стартирам Windows Defender и Norton едновременно?

да ти може да бяга заедно, но не е необходимо. Ако имате платената версия на Нортън тогава просто бягай че. Ако не го направите тогава използвайте Defender и деинсталиране Нортън.

Windows 10 има ли нужда от антивирусна програма?

Да, препоръчваме всички Windows устройства използват антивирусна софтуер. В момента единствената антивирусна софтуер, за който е известно, че е съвместим с Windows 10 в С режим е версията, която идва с него: Windows Център за сигурност на Defender. За повече информация вж Windows 10 сигурност.

Препоръчано: