Какво е StyleSheet в react native?
Какво е StyleSheet в react native?

Видео: Какво е StyleSheet в react native?

Видео: Какво е StyleSheet в react native?
Видео: React Native для начинающих за 2 часа [2022] ! Мобильное приложение на JavaScript 2024, Може
Anonim

А StyleSheet е абстракция, подобна на CSS Таблици със стилове . Вместо да създавате нов обект на стил всеки път, StyleSheet помага за създаване на стилови обекти с идентификатор, който допълнително се използва за препращане, вместо да го изобразява отново.

Просто така, можете ли да използвате CSS в react native?

Използвайте CSS да стилизирате вашия React Native приложения. Зад кулисите. css файловете се трансформират в реагират роден стилови обекти (вижте примерите). Този трансформатор мога да се използва заедно с React Native CSS модули.

имам ли нужда от CSS за реакция? Едно голямо ДА СИГУРНО! Дано го знаеш Реагирайте JS е библиотека с потребителски интерфейс на JavaScript, използвана за създаване и актуализиране/и поддържане на потребителския интерфейс на уеб приложение с лекота на модулиране и по-голяма ефективност с виртуален DOM. Така че да ти трябва да имате поне средно ниво на разбиране както на HTML, така и на CSS преди да се научи Реагирайте JS.

Знайте също, как давате граница за преглед в react native?

В реагират роден има изгледи style property to комплект индивидуална странична ширина. Можете да използвате borderTopWidth за отгоре Граница . borderBottomWidth за дъното граница , borderLeftWidth за ляво граница и borderRightWidth за дясно граница . Ако използвате единично свойство borderWidth, то ще се прилага и за четирите страни на изглед.

Мога ли да използвам bootstrap в react native?

React Native е много по-малка цел за библиотеките с компоненти от традиционните CSS рамки. С други думи, Bootstrap CSS мога бъда използван с всяка уеб рамка, докато библиотеките с компоненти за React Native работи само с… познахте… React Native.

Препоръчано: