Ще работи ли Verizon Note 4 на Sprint?
Ще работи ли Verizon Note 4 на Sprint?

Видео: Ще работи ли Verizon Note 4 на Sprint?

Видео: Ще работи ли Verizon Note 4 на Sprint?
Видео: Galaxy Note 4 - How to go back to Stock / Factory Firmware (Unroot) 2024, Може
Anonim

Verizon Note 4 има IMEI номер, който не може и ще не се добавя към базата данни за спринтове. Къде като Спринт Бележка 4 използва ESN/MEID, който ще не работа като просто смените LTE sim с GSM SIM. Отговор не. Не никога.

По този начин телефон Verizon ще работи ли със Sprint?

Вие мога използвайте много Телефони Verizon На Спринт ако са отключени. Verizon 4G LTE устройствата са отключени по подразбиране, което означава, че устройства като iPhone 6 и Samsung Galaxy S8 са отключени и мога да се използва на Спринт.

Човек може също да попита кои телефони са съвместими със Sprint? Повечето мобилни телефони са съвместими със Sprint, включително:

  • Apple iPhone 6, 6s и 6 Plus.
  • Apple iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus и X (само от Verizon)
  • Google Pixel (включително XL, 2 и XL 2)
  • Moto e4 и e4 plus.
  • Samsung Galaxy S8 и S8+ (само от Verizon, AT&T и T-Mobile)

Освен това, мога ли да използвам телефон Sprint Samsung на Verizon?

Спринт е CDMA носител, като Verizon ;обаче, въпреки използването на същия вид технология, не всички Телефоните на Sprint са съвместими с Verizon услуга - ще трябва да проверите IMEI с Verizon първо. Вие обаче мога все още използване вашата слушалка на a Спринт MVNO, като Ting, Boost Mobile или RepublicWireless.

Ще работи ли Verizon Galaxy s7 на Sprint?

Не, Verizon S7 го прави нямат правилните ленти за Спринт за жалост. Не е в списъка на отговарящите на условията устройства. Не, Verizon S7 го прави нямат правилните ленти за Спринт за жалост.

Препоръчано: