Трябва ли да купите Microsoft Outlook?
Трябва ли да купите Microsoft Outlook?

Видео: Трябва ли да купите Microsoft Outlook?

Видео: Трябва ли да купите Microsoft Outlook?
Видео: Пару слов про Microsoft Outlook 2021,Web Почта 2024, Може
Anonim

Какво прави Microsoft Офис оферта? Първият е да Купува абонамент за Office 365, който позволява Вие използвайте най-новите пълни версии на Word, Excel, Powerpoint и Outlook на вашия компютър, както и на всякакви таблети или смартфони Вие собствен. Вие също получи Издател и достъп но можеш използвайте ги само на компютър.

Съответно, мога ли просто да купя Microsoft Outlook?

Повечето компютри, които се доставят с безплатен абонамент за Office, имат 1 година от 365 Personal, което прави включват Outlook . Да ти мога да купя самостоятелен Outlook 2016 г. от ГОСПОЖИЦА .https://www. microsoft .com/en-us/store/d/ Outlook

колко струва Outlook 2019? офис 2019 Дом и студент с а списък цената на $149,99, този апартамент от най-нисък клас Направих не променяйте цената. Той включва Word, Excel, PowerPoint и OneNote, предлага се във версии за Windows 10 или macOS и мога да бъде инсталиран само на един компютър или Mac.

Освен това имам ли нужда от Microsoft Office за Outlook?

Ако само ти искам за да изпращате и получавате имейли, не го правите трябва за покупка Microsoft Outlook . Можете да използвате приложението Mail, включено в Windows 8.1 и Windows 10. Също така е възможно да интегрирате вашите лични данни с MicrosoftOutlook.

Колко струва имейл на Outlook?

Microsoft Outlook Ценообразуване Планове : Microsoft Outlook Премиум самостоятелен електронна поща услугата започва от $19,95 на година.

Препоръчано: