VMware basics plus включва ли vMotion за съхранение?
VMware basics plus включва ли vMotion за съхранение?

Видео: VMware basics plus включва ли vMotion за съхранение?

Видео: VMware basics plus включва ли vMotion за съхранение?
Видео: Что такое VMware? 2024, Септември
Anonim

Поддръжката е по избор и е налична за всеки инцидент. “ vSphere Essentials Plus Комплектът добавя функции като vSphere vMotion , vSphere HA и vSphere Защита на данните до vSphere Essentials за да активирате винаги включен ИТ за малката среда.

Освен това, включва ли VMware съществено vMotion?

VMware vSphere Essentials Комплектът ви позволява да виртуализирате и консолидирате множество работни натоварвания на приложения на три работещи физически сървъра vSphere и ги управлява централно с VMware vCenter Server® за Основни неща ™. и е ключова технология за други компоненти, като напр VMware vSphere Съхранение vMotion ®.

Впоследствие въпросът е дали VMware basics plus включва Drs? Наблюдавал съм vpshere vcenter сървър, който идва с ' Essentials плюс ' пакетът е основен лиценз прави не ти дава FT/ DRS освен ако не надстроите Vsphere лиценз за Enterprise. Това е като да си купиш кола и да си мислиш, че ще има всички функции! Базов модел.

Също така попитах какво включва VMware basics plus?

Функции като vMotion, висока достъпност (HA) или vSphere Репликация (VR). VMware vSphere Essentials Plus Комплектът предоставя универсално решение за малкия бизнес за виртуализация на своите физически сървъри и намаляване на разходите за хардуер, като същевременно гарантира превъзходна висока наличност на приложения и защита на данните.

Каква е разликата между VMware Essentials и Essentials Plus?

vSphere Essentials осигурява консолидация на сървъра, за да ви помогне да извлечете максимума от вашия хардуер. Essentials Plus добавя функции като vSphere Възстановяване на данни за архивиране без агент на вашите данни и виртуални машини.

Препоръчано: