Какви устройства са съвместими с Cricut design space?
Какви устройства са съвместими с Cricut design space?

Видео: Какви устройства са съвместими с Cricut design space?

Видео: Какви устройства са съвместими с Cricut design space?
Видео: Автосцепка СА-3 2024, Може
Anonim

Cricut Design Space изисква операционна система Windows или Mac, когато се използва на настолен или преносим компютър. Вместо Windows или Mac iOS , Chromebook работят с операционната система Chrome на Google, която не е съвместима с Cricut Design Space.

Във връзка с това, Cricut design space работи ли с Android?

Cricut Design Space за Android вече е наличен в Google App Store, готов да бъде изтеглен за всички ваши Android устройства. Докато Cricut Design Space е ограничен, той идва със следните функции: Налични са над 60 000 изображения, шрифтове и готови проекти. Синхронизирайте проекти на всичките си устройства.

По същия начин кой браузър е най-подходящ за дизайн пространство на Cricut? Работата с всеки онлайн софтуер може да има своите трудности и Cricut Design Space не е изключение. Най-добрите браузъри за използване са Mozilla Firefox , Google Chrome , Edge и Safari.

По същия начин хората питат кой е най-добрият софтуер за използване с Cricut?

SCAL е единственият Cricut дизайн софтуер която включва инструменти за рисуване в свободен стил. И дори По-добре , SCAL е съвместим както с Mac, така и с Windows. Pro: Make The Cut може да конвертира растерни изображения във вектори за рязане и включва инструменти за бърза решетка.

Можете ли да използвате Cricut без пространство за дизайн?

Много потребители, особено чисто нови, не са сигурни дали са може да използва техен Cricut и Cricut Design Space без с абонамент. Отговорът е АБСОЛЮТНО!

Препоръчано: