Каква е ползата от JetBrains?
Каква е ползата от JetBrains?

Видео: Каква е ползата от JetBrains?

Видео: Каква е ползата от JetBrains?
Видео: Каква е ползата от редовните тренировки? 2024, Може
Anonim

реактивни мозъци .com JetBrains s.r.o. (преди IntelliJ Software s.r.o.) е компания за разработка на софтуер, чиито инструменти са насочени към софтуерни разработчици и ръководители на проекти.

По същия начин, къде е базиран JetBrains?

JetBrains е глобален доставчик на софтуер, специализиран в създаването на интелигентни, повишаващи производителността инструменти за софтуерни разработчици и екипи. Тя поддържа седалището си в Прага, Чехия, с лаборатории за научноизследователска и развойна дейност разположен в Санкт Петербург, Москва, Новосибирск, Мюнхен, Амстердам и Бостън.

Освен това, какво представлява JetBrains toolbox? JetBrains Toolbox се отнася до горното JetBrains Инструменти за разработчици на настолни компютри, които се предлагат при месечен или годишен абонаментен план.

Във връзка с това, Google притежава ли JetBrains?

Придобиване JetBrains ще реши: 1 на Google IDE проблем. За да можете да се конкурирате по-добре с Microsoft и Apple, Google има нужда от него собствен IDE [1]. 2 на Google езиков проблем.

Какво представлява JetBrains Upsource?

JetBrains Upsource е локален браузър за хранилище и инструмент за преглед на код, който поддържа Git, Mercurial, Subversion и Perforce. Това видео показва как Upsource може да се използва за обсъждане на промени в проект и създаване на прегледи на код в отделни ревизии или цели клонове.

Препоръчано: