Можете ли да получите Minecraft на Chromebook?
Можете ли да получите Minecraft на Chromebook?

Видео: Можете ли да получите Minecraft на Chromebook?

Видео: Можете ли да получите Minecraft на Chromebook?
Видео: туториал как зарегестрировать свой аккаунт в Minecraft education edition 2024, Може
Anonim

да, можеш играй Minecraft на (повечето) Chromebook . Всъщност няма строги хардуерни изисквания за стартиране на играта. Много хора купуват a Chromebook само с единствената цел да играя Minecraft , вярваш или не.

Съответно, достъпен ли е Minecraft на Chromebook?

Chromebook не изтегляйте и съхранявайте приложения, така че не може да изтегля и инсталира Minecraft . Когато става дума за власт, а Chromebook със сигурност е достатъчно мощен (мобилната версия може да се играе на Kindle или мобилен телефон), това не е проблемът. Minecraft се поддържа в Windows, Mac OS, Linux и Android.

Знайте също, как да отворя терминала на моя Chromebook? Запазете файла в папката си за изтегляне и след това отворен на Терминалът на Chromebook чрез едновременно натискане на клавишите Ctrl, ALT и T. Въведете "shell" в командния ред и натиснете клавиша Enter.

Тогава защо Minecraft работи на Chromebook?

Chromebook работят с Chrome OS , и няма версия на Chrome Minecraft -поддържа се на Windows, OS X, Linux, iOS и Android. Можете да инсталирате дистрибуция на Linux, като Ubuntu, на a Chromebook , и стартирайте Minecraft с това. Но, както обяснява Mojang, това побеждава целта на a Chromebook.

Можете ли да играете Minecraft на лаптоп?

Minecraft - Pocket Edition е универсално приложение. Платете веднъж и използвайте някой от продуктите на Android. Minecraft – Pocket Edition е игра за Android, но тя мога се играе на а лаптоп компютър (компютър с Windows) или в таблет с Windows.

Препоръчано: