Съдържание:

Можете ли да получите Fire TV на Roku?
Можете ли да получите Fire TV на Roku?

Видео: Можете ли да получите Fire TV на Roku?

Видео: Можете ли да получите Fire TV на Roku?
Видео: ТВ СТИК AMAZON FIRE STICK 4K MAX С WIFI 6, AV1 И DOLBY VISION + ATMOS. ОДИН ИЗ ЛУЧШИХ СТИКОВ 2024, Може
Anonim

За да добавите a Fire TV стик или Chromecast към a RokuTV лесно е. Можеш добавете почти всичко, което има HDMI порт към телевизор и му придайте отличително лого.

Също така трябва да знаете, мога ли да използвам моя FireStick на моя Roku TV?

да, Amazon Fire Stick работя върху Roku TV определено. Ако се свържете на правилен вход към Amazon Огън телевизор с HDMI порт.

Освен това, каква е разликата между огнена пръчка и Roku? Въпреки че и двете Огнена пръчка и Року са малки, джобни устройства, Року е по-къса и по-тясна от Огнена пръчка . Това може да направи истинско разлика в зависимост от вашата настройка за забавление и планове за пътуване. В Року дистанционното също е по-късо от Пожарни телевизори стандартно дистанционно, въпреки че е значително по-трупано.

Съответно, как да получа Amazon TV на моя Roku?

Как да инсталирате и регистрирате Prime Video на Roku (AmazonVideo)

  1. Инсталирайте Prime Video от Roku Channel Store atchannelstore.roku.com/details/13 или използвайте функцията за търсене на вашето Roku устройство, за да намерите и инсталирате канала.
  2. Стартирайте Prime Video на вашия Roku и изберете „Вход“от менюто на началния екран на канала.

Как да изтегля Roku на моя FireStick?

Да се натоварване В Року Канал на устройство Fire TV, можете или да влезете в therokuchannel. roku .командно в Silk Browser или Инсталирай моят безплатен Bookmarker за The Року Приложение за канали, за да получите достъп с едно щракване от началния екран на Fire TV.

Препоръчано: