Колко GB са Pro Tools?
Колко GB са Pro Tools?

Видео: Колко GB са Pro Tools?

Видео: Колко GB са Pro Tools?
Видео: Гениальная идея! Трансформация электросварочного аппарата для сварки TIG 2024, Може
Anonim

Ще ви трябва а минимум 2 GB на RAM за ProTools 10, но 4 ГИГАБАЙТА се препоръчва. Ако използвате Pro ToolsHD 10, ще ви трябва минимум 4 ГИГАБАЙТА RAM, но се препоръчват 8 GB (още повече ще ви бъдат полезни, ако искате да използвате новата функционалност за разширен дисков кеш в Pro Tools HD 10).

Също така въпросът е колко място заемат професионалните инструменти?

4GB RAM (8GB или повече препоръчително) Минимална 1280 Хоризонтална разделителна способност на монитора. Интернет връзка за инсталиране. 15GB диск пространство за монтаж.

Освен по-горе, Pro Tools съвместими ли са с Windows 10? В нашите тестове, Професионални инструменти 12 работи добре, въпреки че Avid все още не е пуснал пълен съвместимост . Всички продукти на PreSonus са съвместим с Windows 10 . M-Audio тества много от своите устройства с Windows 10 и докладване на шумове. Продуктите на Steinberg все още не са съвместим с Windows10.

Съответно, колко място заема Pro Tools 12?

Процесор Intel® Core i5. 4GB RAM (8GB или повече са необходими за възпроизвеждане на видео) Интернет връзка за инсталиране.15GB диск пространство за монтаж.

Достатъчни ли са 8 GB RAM за Pro Tools?

Avid препоръчва минимум 8GB на RAM но трябва да снимате за поне 12GB или 16GB, тъй като ще струва само около $15-$25 повече и ще видите огромно увеличение на производителността.

Препоръчано: