Мога ли да актуализирам своя iPhone 4s до iOS 8?
Мога ли да актуализирам своя iPhone 4s до iOS 8?

Видео: Мога ли да актуализирам своя iPhone 4s до iOS 8?

Видео: Мога ли да актуализирам своя iPhone 4s до iOS 8?
Видео: Купил iPhone 4S на AliExpress в 2018 году за 4200 рублей. Мой самый первый iPhone и первые проблемы 2024, Може
Anonim

В iPhone 4S може да надстрои да се iOS 9.3. Не можеш подобряване на да се iOS 8 но ти може да надстрои до последната версия на iOS 9: Ти може да актуализира Вашият iPhone , iPad или iPod touch до най-новата версия на iOS безжично. Ако ти мога не виждам актуализиране на вашето устройство, вие може да актуализира ръчно с помощта на iTunes.

Съответно, можете ли да актуализирате iPhone 4s до iOS 10?

на Apple последен iOS 10 ще не поддържа iPhone 4S , който е подкрепен от iOS 5 чак до iOS 9. Гледайте това: The iPhone 4S е тук! Както се оказва, iOS 10 ще да бъде първата голяма операционна система подобряване на това отброява телефона. За мнозина, 4S е важен етап.

По същия начин, коя е най-новата версия на iOS за iPhone 4s? iPhone 4S

Операционна система Оригинал: iOS 5 Последно: iOS 9.3.6, 22 юли 2019 г
Система на чип Двуядрен Apple A5
процесор 1,0 GHz (понижен до 800 MHz) двуядрен 32-битов ARMCortex-A9
графичен процесор PowerVR SGX543MP2
Памет 512 MB DDR2 RAM

Съответно, мога ли да актуализирам моя iPhone 4s?

iPhone 4S (9.2) Свържете Apple iPhone 4S към iTunes на вашия компютър с помощта на USB кабела. iTunes ще автоматично търсене на софтуер актуализации . Ако бъдете подканени за по-нова версия на софтуера, щракнете върху Изтегляне и Актуализация . Софтуерът актуализиране ще след това се прилага към вашия iPhone.

Мога ли да актуализирам своя iPhone 4s до iOS 12?

Ако сте в Wi-Fi мрежа, вие може да надстрои да се iOS 12 точно от Вашият самото устройство - няма нужда за компютър или iTunes. Просто се свържете Вашият устройството към зарядното му и отидете на Настройки > Общи > Софтуер Актуализация . iOS ще автоматично проверява за актуализация , след което ви подканва да изтеглите и инсталирате iOS12.

Препоръчано: