Какво представлява Microsoft Imagine Webstore?
Какво представлява Microsoft Imagine Webstore?

Видео: Какво представлява Microsoft Imagine Webstore?

Видео: Какво представлява Microsoft Imagine Webstore?
Видео: Иван Васильевич меняет профессию (FullHD, комедия, реж. Леонид Гайдай, 1973 г.) 2024, Може
Anonim

Описание. Опростете Microsoft Imagine разпространение на софтуер с електронната система за управление на лицензи (ELMS) на Kivuto, позволяваща на всички академични институции да предоставят на студенти, преподаватели и служители лесен достъп до Microsoft софтуер.

Освен това за какво се използва Microsoft Imagine?

Azure Dev Tools за преподаване (известни преди като Microsoft Imagine Standard and Premium) е базирано на абонамент предложение за акредитирани училища и отдели, осигуряващо достъп до инструменти обикновено използвано в програми за наука, технологии, инженерство и математика (STEM).

Човек може също да попита, изтичат ли ключовете на Microsoft Imagine? Ако изтегляте Windows 10 Образование от Microsoft Imagine , всъщност това е пълната версия прави не изтича . Силно бих ви посъветвал да запазите Windows 10 Образование ключ безопасно все пак. Ако се разхлабиш, ще бъде трудно да намериш замяна ключ , особено ако вече не сте записан в институцията.

По същия начин, какво представлява програмата Microsoft Imagine?

През Microsoft Imagine абонамент, SEAS студентите и изследователите могат да получат безплатни инсталации от ограничен набор от софтуер на Microsoft . Това включва Visual Studio, Visio и Microsoft операционна система. Той също така включва различни сървъри и комплекти за разработка на драйвери от Microsoft.

Безплатна ли е Microsoft Imagine Academy?

Microsoft Imagine Academy Код за записване Безплатно за Microsoft Сертифициран - обучение, сертифициране и поддръжка на програмата.

Препоръчано: