Каква е употребата на интерфейса Akamai NetSession?
Каква е употребата на интерфейса Akamai NetSession?

Видео: Каква е употребата на интерфейса Akamai NetSession?

Видео: Каква е употребата на интерфейса Akamai NetSession?
Видео: Облачные вычисления — информатика для бизнес-лидеров 2016 2024, Може
Anonim

Akamai Netsession Клиентът е приложение софтуер, който използва peer-to-peer мрежа за осигуряване на скорост и ефективност за изтегляне и поточно предаване на данни/медийно съдържание в Интернет. Софтуерът набира популярност и много медийни издатели го използват, за да ви доставят съдържанието.

По същия начин, може да попитате, вирус Akamai NetSession ли е?

Akamai Netsession не е а Вирус /Шпионски софтуер/Зловреден софтуер; той не събира и не прехвърля информацията на нито един от своите потребители. Така че можем да кажем, че използвайки Akamai Netsession Интерфейсът е безопасен. Интерфейсът е мениджър за изтегляне, който подобрява скоростта на изтегляне на бавните машини.

Освен по-горе, какво е Netsession_win EXE Akamai? Истинското netsession_win . exe файлът е софтуерен компонент на Акамай NetSession клиент от Акамай Технологии. Netsession_win . exe е изпълним файл, който стартира Акамай NetSessionInterface, полезен инструмент, който предлага по-бързо и по-надеждно изтегляне.

Просто така, Autodesk използва ли Akamai?

В Акамай NetSession Interface се използва при изтеглянето на Autodesk софтуер през интернет. Използва се както за методите за инсталиране на инсталиране сега, така и за изтегляне сега, но не и метода за изтегляне на браузъра. Можете безопасно да деинсталирате Акамай NetSession Interface след като инсталирате и използване Вашият Autodesk продукт.

Как спираш Akamai?

Отидете на вашия контролен панел, намерете Акамай интерфейс и ether направете пряк път или просто го отворете, отидете в topreferences и когато изтеглянето приключи, натиснете Спри се бутон под услугите. Това го деактивира до рестартиране.

Препоръчано: