Можете ли да използвате мишка на iPad pro?
Можете ли да използвате мишка на iPad pro?

Видео: Можете ли да използвате мишка на iPad pro?

Видео: Можете ли да използвате мишка на iPad pro?
Видео: Абсолютное величие - распаковка Magic Keyboard для iPad Pro. Что вы делаете, Apple? 2024, Април
Anonim

Можеш да използваш а мишка през Bluetooth или USB; ако Вие 're използвайки бившият, Вие Ще трябва да се уверя, че е сдвоен. Или, ако приемем Вие нямате USB-C мишка ритайки наоколо, Вие Ще ви трябва USB-A към кадаптер, за да включите обикновен кабел мишка директно в iPad Pro USB-C порт.

Съответно, поддържа ли iPadOS мишка?

Въпреки че е предназначен за тези, които имат проблеми с докосването на дисплея, поддръжка на мишката функция в iPadOS работи изненадващо добре. Apple може да не е промотирала предстоящия iPad поддържа за мишки и тъчпадове, но разработчиците не губеха време да намерят тази функция в бета версията.

Впоследствие въпросът е, можете ли да свържете мишката на Apple към iPad? В Apple Bluetooth или безжична клавиатура ще сдвоете с Ай Пад ако не е било сдвоено от друго устройство. В мишка не могат да бъдат сдвоени с an Ай Пад тъй като няма курсор върху Ай Пад че можеш движи се.

Съответно, ще работи ли безжична мишка с iPad?

За съжаление дори и да мога свържете се с а мишка използвайки Bluetooth необходимия софтуер за мишка местоположението на показалеца не присъства в Ай Пад . Има устройство, наречено BTC Мишка и тракпад, който е съвместим с iOS и изглежда работа глоба. Вие ще трябва да пробие своя Ай Пад.

iOS 13 поддържа ли мишка?

И въпреки че iPadOS е сега се предполага, че е различна ОС от iOS , на поддръжка на мишката все още работи iOS 13 . Както дългогодишният ентусиаст на Apple Стив Тротън-Смит туитира, поддръжка на мишката работи върху iPhone и iPod Touch също. То прави , обаче, работи както с жични, така и с безжични мишки.

Препоръчано: