На какво е изграден Visual Studio?
На какво е изграден Visual Studio?

Видео: На какво е изграден Visual Studio?

Видео: На какво е изграден Visual Studio?
Видео: Visual studio где exe. Как сделать exe файл в visual studio. Как скомпилировать cpp в exe. Урок #20. 2024, Може
Anonim

Microsoft Визуално студио е интегрирана среда за разработка (IDE) от Microsoft. Вградени езиците включват C, C++, C++/CLI, Visual Basic . NET, C#, F#, JavaScript, TypeScript, XML, XSLT, HTML и CSS.

Ето защо, за какво се използва Visual Studio?

В Визуално студио интегрираната среда за разработка е креативна стартова площадка, която можете да използвате за редактиране, отстраняване на грешки и изграждане на код и след това публикуване на приложение. Интегрираната среда за разработка (IDE) е програма, богата на функции, която може да бъде използвани за много аспекти на разработката на софтуер.

Впоследствие въпросът е как се създава кодът на Visual Studio? Код на Visual Studio е построен използвайки уеб технологии върху Electron на Github. (Забележка: Electron е много подобен на NW.js). Node.js е време за изпълнение на приложение (JavaScript). построен на V8 JavaScript двигателя на Google с C и C++ код за да му дадете достъп до собствени API за всяка операционна система (пример: достъп до файловата система).

Съответно, в какво е написано Visual Studio?

C# C++ Visual Basic. NET J#

Каква е разликата между кода на Microsoft Visual Studio и Visual Studio?

Код на Visual Studio е редактор докато Визуално студио е IDE. Код на Visual Studio е междуплатформен и бърз, докато Визуално студио е само за Windows/Mac и не е бърз. Отбележи, че Visual Studio за Mac е наличен сега, но е различен продукт в сравнение с Визуално студио (Windows).

Препоръчано: