Има ли приложение за Microsoft planner?
Има ли приложение за Microsoft planner?

Видео: Има ли приложение за Microsoft planner?

Видео: Има ли приложение за Microsoft planner?
Видео: Office 365 - организация учебных проектов с использованием Планировщика MS Planner (31.03.2022) 2024, Може
Anonim

Имаме удоволствието да ви съобщим, че новата MicrosoftPlanner Подвижен ап е сега на разположение за телефони iPhone и Android. От днес, актуално Планировчик потребителите могат да използват този спътник ап за преглед и актуализиране техен планове в движение, обръщайки се към обратната връзка, която чухме от стартирането на Планировчик уеб ап.

Оттук нататък как да стигна до Microsoft planner?

Влезте в Microsoft Planner . За да влезете в Планировчик , отидете на tasks.office.com и влезте с вашия работен или училищен акаунт. Ако вече сте влезли в Office365 , можеш да избираш Планировчик на Office 365 аплодисменти.

Второ, за какво се използва Microsoft planner? Планировчик не е проектиран да бъде инструмент за мениджър на проекти използвай за Проект, портфолио или управление на ресурси. ** Microsoft Planner е уеб-базиран инструмент, предназначен за група хора в една организация, които да работят заедно, за да организират своите планове и екипна работа по различни ad-hoc проекти.

По същия начин Office 365 включва ли плановик?

Като член на Office 365 апартамент, Планировчик е интегриран с други Office 365 услуги, като напр Office 365 Групи, така че всички разговори в Планировчик са налични в Outlook 2016, Outlook в мрежата и Outlook Групови мобилни приложения. Планировчик също е идеален начин да организирате вашите офис файлове.

Може ли Microsoft planner да бъде изтеглен?

В Microsoft Planner приложението ви помага направи само това и още. Приложението е създадено за Office 365 , но е достъпен само за потребители с Office 365 Абонаментни планове Enterprise(E1-E5), Business Essentials, Business Premium и Education. Това означава, че не е достъпен за правителствен абонамент или за лична употреба.

Препоръчано: