Колко ламбда функции можете да имате?
Колко ламбда функции можете да имате?

Видео: Колко ламбда функции можете да имате?

Видео: Колко ламбда функции можете да имате?
Видео: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Април
Anonim

1 отговор. Като Вие намерен в AWS ламбда Страница с ограничения, няма текущо ограничение за броя на AWS Ламбда функции за регион или акаунт. Вие са верни, че има ограничение за Функция и Layer Storage.

Следователно, какво може да задейства ламбда функция?

Тригери са части от код, които ще автоматично реагира на всякакви събития в DynamoDB Streams. Тригери ви позволяват да създавате приложения което ще след това реагирайте на всяка промяна на данните, направена в таблици на DynamoDB. Като активирате DynamoDB потоци на маса, вие ще да можете да свържете ARN с вашия Ламбда функция.

Впоследствие въпросът е колко дълго може да работи една ламбда функция? AWS Ламбда функциите могат да бъде конфигуриран да бягай до 15 минути на изпълнение. Вие мога задайте времето за изчакване на произволна стойност между 1 секунда и 15 минути.

Човек може също да попита колко голяма е ламбда функцията?

50 MB

Може ли AWS Lambda да извика друга Lambda?

Извикването на а ламбда от друга Lambda може не може да се направи без някаква конфигурация. Във вашия serverless.yml файл трябва да бъде посочено разрешение, за да извикайте друга ламбда . Това мога да се постигне чрез добавяне на раздел iamRoleStatements под свойството на доставчика (редове 4-8 по-долу).

Препоръчано: