Как да гледам Amazon в Chrome?
Как да гледам Amazon в Chrome?

Видео: Как да гледам Amazon в Chrome?

Видео: Как да гледам Amazon в Chrome?
Видео: The Best KDP Keyword Software I Use to Get Books Ranked on Amazon 2024, Може
Anonim

Използване на Google Chrome , влезте във вашия Amazon Основен акаунт и намерете филм или телевизионно предаване, което искате поток . Продължете и стартирайте Amazon видео във вашия браузър. След като видеото се възпроизвежда, изберете трите точки в горния десен ъгъл на Chrome прозорец и изберетеCast.

Освен това трябва да знаете дали можете да гледате Amazon Prime на Chromebook?

Amazon Prime Video На Chromebook . Има два налични метода за гледайте Amazon Prime На Chromebook устройства. Изберете и използвайте най-добрия, който е удобен за Вие.

можете ли да използвате chromecast с видео на Amazon? Chromecast и Chromecast вградените потребители имат достъп да се над 2000 приложения за съдържание и игри и от днес, можеш предавайте съдържание направо от Основно видео ап да се вашия телевизор. Можеш Изтегли Основно видео като щракнете върху иконата на приложението директно от началния екран или в Google Play.

Също така попитах защо не мога да предавам видео на Amazon Prime?

Противно на общоприетото схващане, Amazon не е блокирал функцията. Google и Amazon може и да е във война, но Amazon не е достатъчно глупав да не предложи а Основно видео приложение в Play Store. И тъй като приложението е там, можете да използвате Android Cast Функция на екрана за показване на вашия телевизор.

Има ли първокласно видео приложение за Chromebook?

Amazon Prime е различна услуга от GoogleMovies. Ако твоят Chromebook поддържа на Google PlayStore, може да успеете да инсталирате приложението Amazon Prime Video от там и използвайте това. Имайте предвид това Chromebook обикновено нямат много място за съхранение, така че може да не можете да изтеглите много филми.

Препоръчано: