Каква е употребата на SVC файл в WCF?
Каква е употребата на SVC файл в WCF?

Видео: Каква е употребата на SVC файл в WCF?

Видео: Каква е употребата на SVC файл в WCF?
Видео: Технологические стеки — информатика для бизнес-лидеров, 2016 г. 2024, Може
Anonim

svc файл съдържа а WCF -специфична директива за обработка (@ServiceHost), която позволява WCF хостинг инфраструктура за активиране на хоствани услуги в отговор на входящи съобщения. Това файл съдържа необходимите подробности за WCF услуга, за да я стартирате успешно.

Също така въпросът е какво е SVC файл?

Текст файл която съдържа информация за услуга на Windows Communication Foundation (WCF), която може да се изпълнява с помощта на Microsoft Internet Information Services (IIS); включва специфична за WCF директива за обработка, която активира хоствани услуги в отговор на входящи съобщения.

как да отворя SVC файл? Софтуерът по подразбиране, свързан с отворете svc файл : Microsoft Visual Studio е интегрирана среда за разработка (IDE), използвана за създаване на приложения за Microsoft Windows, Windows Mobile,. NET Framework, Silverlight, както и динамични уебсайтове и уеб приложения. Visual Studio се предлага за Windows и Mac.

Освен това, какво е разширение на услугата WCF?

WCF услуга има. SVC разширение . WCF е усъвършенствана версия на уеб- обслужване тъй като се занимава с tcp/ip, също и named-pipe. Пълният му формуляр е Windows Communication Foundation. Имаме атрибут OperationContract за интерфейс.

WCF уеб услуга ли е?

Windows Communication Foundation ( WCF ) е рамка за изграждане обслужване -ориентирани приложения. Използвайки WCF , можете да изпращате данни като асинхронни съобщения от един обслужване крайна точка към друга. А обслужване крайната точка може да бъде част от постоянно достъпна обслужване хостван от IIS, или може да бъде a обслужване хоствано в приложение.

Препоръчано: