Съдържание:

Мога ли да използвам AirPlay с chromecast?
Мога ли да използвам AirPlay с chromecast?

Видео: Мога ли да използвам AirPlay с chromecast?

Видео: Мога ли да използвам AirPlay с chromecast?
Видео: 🧠 Miracast [DLNA/AirPlay/etc] что это и как пользоваться | ТЕОРИЯ 2024, Може
Anonim

Chromecast работи с телефони и таблети с Android, iPhone и iPad и всеки браузър Chrome, независимо дали е на компютър или Mac. Нови телевизори от Нови телевизори от Samsung и други поддръжка AirPlay , но все пак имате нужда от iPhone за използване то.

Също така трябва да знаете, мога ли да AirPlay на chromecast?

За да започнете да отразявате Chromecast openControlCenter на вашето iOS устройство, докоснете AirPlay , докоснете името на вашия лаптоп и включете превключвателя за огледално изображение. След това трябва да видите екрана на вашето iOS устройство на вашето Chromecast.

По същия начин мога ли да гледам Apple TV на chromecast? С Apple TV , вие се присъединявате на Apple . Например: ако имате a Chromecast и aniPad, броят на нещата, които вие мога да направя е ограничен. Вие canstream музика от Google Music към вашия телевизор (но не от iTunes). Вие може да стриймва филми в Netflix от iPad tothe Chromecast (но не телевизор предавания от HuluoriTunes).

Тук, как да отразявам моя iPhone към моя телевизор с помощта на chromecast?

Щракнете върху Cast работния плот и изберете името на вашето Chromecast . Да се огледало мобилното устройство, стартирайте приемника AirPlay, който сте изтеглили. На iPad или iPhone , плъзнете нагоре от бутона, за да се покаже ControlCentre, и докоснете AirPlay Mirroring. Докоснете приемника AirPlay, за да започнете да отразявате екрана.

Какви устройства могат да използват AirPlay Mirroring?

Хардуерни устройства, които използват AirPlay

  • Хардуер за изпращане на AirPlay: преносими устройства на Apple, работещи с операционната система iOS - iPhone, iPad и iPod Touch - са изпращачи.
  • Хардуер на AirPlay приемник: Apple TV (всички модели с изключение на първото поколение), Airport Express и AirPlay-съвместими високоговорители са приемници.

Препоръчано: