Съдържание:

Как да отворя jar файл в Java Runtime Environment?
Как да отворя jar файл в Java Runtime Environment?

Видео: Как да отворя jar файл в Java Runtime Environment?

Видео: Как да отворя jar файл в Java Runtime Environment?
Видео: Андрей Паньгин — Java Runtime: повседневные обязанности виртуальной машины Java 2024, Април
Anonim

За да отворите jar файл в Windows, трябва да имате Java Runtime Environment инсталирани. Като алтернатива можете да използвате софтуер за декомпресия, като помощна програма за разархивиране, да видите на файлове в буркан архив. Да тичаш на файл ( Java Runtime Environment ). За да видите на файл (декомпресия).

Впоследствие може да се попита и как да отворя jar файл с JRE?

Средата за изпълнение на Java ( JRE ) трябва да бъде инсталиран, за да отворен изпълним JAR файлове но имайте предвид, че не всички JAR файлове са изпълними файлове. След като бъде инсталиран, можете просто да щракнете двукратно върху JAR файл да се отворен то. Някои мобилни устройства имат JRE вградени.

По същия начин защо jar файлът не се отваря? Решение 1 – Преинсталирайте или актуализирайте Java Runtime Environment Ако не можете стартирайте jar файлове на вашия компютър с Windows 10 може да се наложи да преинсталирате Java Runtime Environment. За да направите това, изпълнете следните стъпки: Натиснете клавиша Windows + I за отворен приложението Настройки. Когато се отвори приложението Настройки, отидете в секцията Система.

Също така, как да стартирам Java JAR файл в Windows 10?

Как да бягам. JAR файлове в Windows 10

  1. Уверете се, че сте актуализирани с най-новата среда за изпълнение на Java.
  2. Отидете до вашата инсталационна папка на Java, отидете в папката /bin/, щракнете с десния бутон върху Java.exe и я задайте на „Изпълни като администратор“.
  3. Натиснете клавишите Windows + X и изберете „Команден ред (администратор)“или Powershell (администратор) и въведете cmd.

Как мога да отворя Java файл в Mobile?

Стъпки

  1. Рутнете телефона си. Тъй като този метод изисква копиране на файл в системната директория (което не е възможно без root достъп), ще трябва да имате root достъп на телефона си.
  2. Намерете и изтеглете Java емулатор за Android.
  3. Инсталирайте и използвайте phoneMe.
  4. Инсталирайте и използвайте JBED.
  5. Инсталирайте и използвайте JBlend.
  6. Инсталирайте Netmite.

Препоръчано: