Galaxy s8 има ли снимки на живо?
Galaxy s8 има ли снимки на живо?

Видео: Galaxy s8 има ли снимки на живо?

Видео: Galaxy s8 има ли снимки на живо?
Видео: В бой идут одни старики! iPhone X vs Samsung Galaxy S8 2024, Април
Anonim

Снимки на живо е забавна функция на iPhone, която създава "жив" снимка като прикачите кратък видеоклип към a снимка . В Galaxy S8 има подобна функция, наречена Motion Снимки , но вие да го включите.

По същия начин, може ли Samsung да прави снимки на живо?

#1 Samsung Движение Снимка (По-нова Галактика Телефони) Ако имате по-нова Галактика устройство с Android Nougat (като Галактика S8 или бележка 8), на Samsung Приложението за камера има режим на снимане, който трябва да бъде практически идентичен с този на Apple Снимки на живо . Оттам превъртете надолу и направи сигурно „Движение снимка е активиран.

Освен това има ли Samsung s8 фокус на живо? Galaxy S8 Live Focus режим. В Galaxy S8 не прави имат специален телеобектив като Галактика Забележка 8, така че хардуерът не е там, за да предостави подробна информация за дълбочината. Това не е категорично признание, че Galaxy S8 Live Focus режим е се разработва и скоро ще излезе. Със сигурност не се чувства като такъв.

Тук можете ли да гледате снимки на живо на Android?

Да, тъй като те са приобщаващи хора, Google третира и двата iPhone Снимки на живо и движението на пиксела Снимки същото. Така, ако ти имате iPhone, но използвате Google Снимка облак, за да съхранявате вашите изображения, вашите LivePhotos ще сега може да се види на Android устройства и дори настолната версия на снимки .google.com

Samsung има ли 3d снимка?

Някои мобилни телефони мога вземете а снимка с замъглен фон, като режим на диафрагма на iPhone и Huawei и на Samsung Фокус на живо. Този вид образ вече съдържа информация за картата на дълбочината. Вие мога след това използвайте тази карта на дълбочина, за да качите a 3D снимка към Facebook.

Препоръчано: