Как мога да променя местоположението за инсталиране в BlueStacks?
Как мога да променя местоположението за инсталиране в BlueStacks?

Видео: Как мога да променя местоположението за инсталиране в BlueStacks?

Видео: Как мога да променя местоположението за инсталиране в BlueStacks?
Видео: USB Zigbee координатор Sonoff CC2652P ZBDongle-P - обзор и тестирование с zigbee2mqtt 2024, Може
Anonim

Отидете на HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE BlueStacks ГостиAndroidSharedFolder. Щракнете с десния бутон върху ' пътека “и щракнете върху „Промяна“. Напиши пътека от папка които искате да включите в SD карта.

Също така въпросът е къде се съхраняват файловете на BlueStacks?

Можете лесно да споделяте файлове между BlueStacks и Windows, използващи споделени папки. Просто поставете своя файл вътре в него и имате достъп до него както от Windows, така и от BlueStacks . Споделената папка по подразбиране в Windows се намира в C: ProgramData BlueStacks UserData SharedFolder (ако приемем, че C: е вашето инсталационно устройство на Windows).

По същия начин, как да преместя файлове в BlueStacks? Отидете на BlueStacks Home и щракнете върху „Системно приложение“.

  1. Кликнете върху „Настройки“.
  2. Кликнете върху „Импортиране на файлове на Windows“.
  3. Ще видите изскачащ прозорец „Импортиране на файлове на Windows в Android“.
  4. Сега можете да изберете файловете, които искате да импортирате от всяко от местата на вашия компютър/система, както е показано по-долу.

Поради това мога ли да преместя моите програмни файлове на друго устройство?

Първо и най-важно, не можете просто ход а програма файл. В Windows, програми не са необвързани файлове . Често те дори не се намират в една папка, а на десетки места на трудно карам . Накрая, на начин да ход а програма файл е да го деинсталирате и след това да го инсталирате отново на вторично твърдо карам.

Можете ли да преместите програмни файлове от C в D?

Има три метода за преместване на файлове от един карам до друго шофиране общо. С изключение на движещи се файлове от локален диск C до D , Вие е позволено да прехвърляне на файлове от C диск към външен твърд диск с помощта на тези методи. Преместване на файлове чрез плъзгане и пускане. Преместване на файлове чрез AOMEI Backupper Standard – безплатен софтуер.

Препоръчано: