Какво е общото име за един елемент от Amazon Simple Storage Service?
Какво е общото име за един елемент от Amazon Simple Storage Service?

Видео: Какво е общото име за един елемент от Amazon Simple Storage Service?

Видео: Какво е общото име за един елемент от Amazon Simple Storage Service?
Видео: MEGA Chia GPU Farming and Plotting Guide for Linux - Gigahorse Start to Finish - 2023 2024, Може
Anonim

Регистрация: Задължителна (включена в безплатния слой)

В тази връзка какъв тип пространство от имена не позволява на две AWS s3 кофи да имат едно и също име?

Amazon S3 има глобален пространство от имена . (т.е. не две кофи S3 мога имат същото име .) Това е подобно на начина, по който DNS работи, когато всеки домейн име трябва да е уникално. Следователно, трябва да използвате уникален име на кофата при създаване S3 кофи.

Човек може също да попита какво е кофа в AWS? А кофа е логическа единица за съхранение в Уеб услуги на Amazon ( AWS ) услуга за съхранение на обекти, Simple Storage Solution (S3). Кофи се използват за съхранение на обекти, които се състоят от данни и метаданни, които описват данните.

Второ, каква е употребата на Amazon Glacier?

Amazon Glacier е евтин облак съхранение услуга за данни с по-дълго време за извличане, предлагана от Amazon Web Services (AWS). Разработчик използва облачна услуга за студени данни, като например Amazon Glacier, за да премести рядко достъпни данни в архивиране съхранение за да спестите пари съхранение разходи.

Какво е s3 в AWS?

Услуга за просто съхранение на Amazon (Amazon S3 ) е мащабируема, високоскоростна уеб-базирана услуга за съхранение в облак, предназначена за онлайн архивиране и архивиране на данни и приложения на Уеб услуги на Amazon . Amazon S3 е проектиран с минимален набор от функции и създаден, за да улесни изчисленията в уеб мащаб за разработчиците.

Препоръчано: