Защо Google Play не е на телефона ми?
Защо Google Play не е на телефона ми?

Видео: Защо Google Play не е на телефона ми?

Видео: Защо Google Play не е на телефона ми?
Видео: Не работает гугл плей. Что делать если не работает Google Play Market на Мейзу, Xiaomi и Самсунг 2024, Може
Anonim

1 Отворете Настройки на устройство . 4 Докоснете бутона за връщане назад, превъртете до Google Play Store Изберете Storage, след което докоснете Clear Cache и Clear Data. 5 Рестартирайте своя устройство и стартирайте приложението отново. 6 Ако все още имате проблеми с използването на Google Play Магазин, рестартирайте своя телефон.

По същия начин хората питат защо Google Play не е на телефона ми?

Изчистете данните и кеша Google Play Услуги Ако клиринг на кеш и данни във вашия Google Play Магазинът не работи, тогава може да се наложи да влезете във вашия Google Play Услуги и ясно на данни и кеш там. Правенето на това е лесно. Трябва да влезете в настройките си и да натиснете Мениджър на приложения или Приложения.

По същия начин защо Google Play не се поддържа на моето устройство? Изглежда, че е проблем с Android на Google операционна система. За да поправите „ вашето устройство е несъвместим с това версия” съобщение за грешка, опитайте да изчистите Google Play Съхранявайте кеша и след това данни. След това рестартирайте Google Play Съхранете и опитайте да инсталирате приложението отново. След това превъртете надолу и намерете Google Play Магазин.

Също така въпросът е защо услугите ми на Google Play изчезнаха?

Ако не сте намерили услуги на google play на телефона си, след което можете да потърсите това приложение в приложението за настройки и да щракнете върху приложения и известия и след това щракнете върху всички инсталирани приложения, там ще намерите услуги на google play ап.

Защо не мога да инсталирам приложения?

Ако ти мога не изтегляйте никакви приложения може да пожелаете да се деинсталирайте „Актуализации на приложението Google Play Store“чрез Настройки → Приложения → Всички (раздел), превъртете надолу и докоснете „Google Play Store“, след това „Деинсталиране на актуализации“. След това опитайте да изтеглите приложения отново.

Препоръчано: