Можете ли да използвате Google Документи на мобилни устройства?
Можете ли да използвате Google Документи на мобилни устройства?

Видео: Можете ли да използвате Google Документи на мобилни устройства?

Видео: Можете ли да използвате Google Документи на мобилни устройства?
Видео: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, Може
Anonim

Новото мобилни Google Документи ще да бъдат въведени за потребители на английски език използвайки Android Froyo и всяка iOS 3. To използване то Вие просто трябва да посочите съвместимо устройство към документи . google .com Оттам можеш създайте нов документ или редактиране съществуващо един като просто натиснете редактиране бутон.

Тогава мога ли да използвам Google Документи безплатно?

За разлика от Microsoft Word, Гугъл документи е freetouse … Гугъл документи е Безплатно за средния потребител.

По същия начин за какво се използват Google Документи? Потребителите на Гугъл документи може да импортира, създава, редактира и актуализира документи и електронни таблици в различни шрифтове и файлови формати, комбиниращи текст с формули, списъци, таблици и изображения. Гугъл документи е съвместим с повечето приложения за презентационен софтуер и текстообработващи програми.

По този начин как да изтегля приложението Google Docs?

На вашия телефон или таблет с Android отворете Гугъл документи , Листове или Слайдове ап . На файла, който искате Изтегли , докоснете Още. Докоснете Изтегли . Файлът ще Изтегли на телефона си и ще видите уведомително съобщение.

Безплатни ли са Google Документи на iPhone?

В Гугъл документи приложението е Безплатно за да изтеглите и инсталирате на вашия iPhone . Гугъл документи поддържа формати docx,.docm.dot,.dotx,.dotm,.html, обикновен текст (.txt),.rtf и andodtfile – всички от които са съвместими с MicrosoftWord, Open Office и други приложения за текстообработка.

Препоръчано: