Как да сдвоя оборудването си на Samsung с моя iPhone?
Как да сдвоя оборудването си на Samsung с моя iPhone?

Видео: Как да сдвоя оборудването си на Samsung с моя iPhone?

Видео: Как да сдвоя оборудването си на Samsung с моя iPhone?
Видео: Настя и сборник весёлых историй 2024, Може
Anonim

Отвори Samsung Gear приложение и изберете" Свържете се Нов Предавка " -> Изберете Вашият устройство-> приемам на „Общи условия“-> Щракнете върху „Готово“-> Вашият Samsung Gear устройството е сега сдвоени с вашия iPhone.

Съответно, мога ли да свържа моето устройство Samsung към iPhone?

И двете Gear S3 и Предавка S2 са съвместими с iPhone , сдвояване с вашето устройство, за да поставите известия на китката си и да издърпате от на интернет свързаност на телефона и двата часовника имат своите предимства. като на Apple Гледам серия 2, Gear S3 има вграден GPS за проследяване на бягания и активност на отивам.

Също така, мога ли да използвам часовник Samsung с телефон на Apple? В Galaxy Watch е съвместим както с Android, така и с iOS, докато Apple Watch може само да бъде използван с iPhone. Ето какво и двамата мога да направя : Обърнете внимание на Galaxy Watch има само NFC, а не пълна MST поддръжка като Samsung Плащайте Телефони Galaxy.

Някой може също да попита как да свържа спортната си екипировка към моя iPhone?

Свързване а Предавка гледайте да iPhone Започнете с изтегляне на Предавка Приложение S, ако сте свързване а Предавка S2 или Предавка S3 или Предавка Приложението Fit, ако сте свързване а Предавка Fit2. След като приложението е инсталирано на вашия iPhone , отворете го и му позволете да търси вашия Предавка . Когато бъде намерен, докоснете Свържете се бутон.

Какви устройства са съвместими със gear 2?

И ето списъка с таблети съвместими с Предавка смарт часовници: Galaxy Tab 4 10.1.

Кои устройства Galaxy се синхронизират със Samsung Gear 2, Neo и Fit?

  • Galaxy S5.
  • Galaxy Note 3 Neo.
  • Galaxy Grand 2.
  • Galaxy Note 3.
  • Galaxy S4.
  • Galaxy S4 mini.
  • Galaxy S4 Active.
  • Galaxy S4 Zoom.

Препоръчано: