Какво е pum по избор DisableChromeUpdates?
Какво е pum по избор DisableChromeUpdates?

Видео: Какво е pum по избор DisableChromeUpdates?

Видео: Какво е pum по избор DisableChromeUpdates?
Видео: ДЕТАЛЬНЫЙ РАЗБОР квеста в Тени вечного Огня - НОВЫЙ ФИНАЛ и СКРЫТЫЙ ПОСЫЛ | Ведьмак 3 некстген 2024, Април
Anonim

По избор . DisableChromeUpdates е име за откриване на Malwarebytes за потенциално нежелана модификация ( PUM ) в системния регистър на Windows, където автоматичните актуализации на браузъра Google Chrome са деактивирани.

По същия начин, какво е pum по избор?

PUM . По избор е категория откривания на Malwarebytes, които се занимават с потенциално нежелани модификации (PUM). Тези потенциално нежелани модификации обикновено се намират в системния регистър на Windows или в настройките на браузъра.

Освен това, какво представляват PUP и PUM? Софтуерът Malwarebytes Endpoint Security открива потенциално нежелани програми ( ПУП ) и потенциално нежелани модификации ( PUMs ). PUP и PUM не се считат за злонамерени, но могат да имат нежелани ефекти, които Malwarebytes не препоръчва.

Също така да знаете какво е pum по избор забранете MRT?

PUM . По избор . DisableMCProperties е име за откриване на Malwarebytes за потенциално нежелана модификация ( PUM ) в системния регистър на Windows, който не позволява на потребителя да има достъп до системните свойства чрез Моят компютър, както и през контролния панел.

Какво е pum optional HomepageControl?

PUM . По избор . HomepageControl е име за откриване на Malwarebytes за потенциално нежелани модификации (PUM) в системния регистър на Windows, където настройката на началната страница в Internet Explorer е деактивирана.

Препоръчано: