Как стартирате GIF?
Как стартирате GIF?

Видео: Как стартирате GIF?

Видео: Как стартирате GIF?
Видео: Adobe Photoshop Gif Nasıl Yapılır ( animation gif - gif yapma ) photoshop eğitimi 2024, Може
Anonim

Кликнете върху „Windows Media Player“под „Препоръчани програми“. Проверете „Винаги използване избраната програма за отваряне на този вид файл", след това щракнете върху "OK" в долната част на екрана, за да се върнете към менюто Properties. Щракнете върху "Приложи", след това "OK". Сега всичко е анимирано отворете в Windows Media Player по подразбиране.

По този начин как пускате GIF?

Да се играй анимирани GIF файлове, трябва да отворите файловете в прозореца Визуализация/Свойства. За да направите това, изберете анимирания GIF файл и след това в менюто Изглед щракнете върху Визуализация/Свойства. Ако GIF не играй , опитайте да запазите отново анимирания GIF в колекцията, в която искате да го поставите.

, първо трябва да изтеглите и инсталирате VLC . Стартиране VLC . Натиснете червения бутон за запис в новите разширени контроли, за да започнете да записвате и щракнете играй на видеото.

По подобен начин коя програма отваря GIF?

са Photoshop Elements и Illustrator на Adobe програми , CorelDRAW, Corel PaintShop Pro, Canvas и ACDSee на ACD Systems, The Logo Creator на Laughingbird, PaperPort и OmniPage Ultimate на Nuance и Roxio Creator NXT Pro.

Как да визуализирам GIF?

В Визуализация , можете да разглеждате всеки кадър в анимацията като отделно неподвижно изображение. В Визуализация приложението на вашия Mac, отворете анимирания GIF . Изберете Изглед > Миниатюри (ако миниатюрите вече не се показват). За да покажете или скриете кадрите в анимацията, щракнете върху триъгълника за разкриване до името на файла в страничната лента.

Препоръчано: